Hairextensions kopen: Alles wat je moet weten

Het is geen geheim dat hairextensions de laatste jaren steeds populairder zijn geworden. Of je nu op zoek bent naar wat extra lengte, volume of kleur in je haar, hairextensions bieden een snelle en gemakkelijke oplossing voor al je haarproblemen. Je kunt hairextensions bestellen bij verschillende webshops. Maar voordat je hairextensions gaat kopen, zijn er een paar dingen die je moet weten.

Soorten hairextensions

Er zijn verschillende soorten hairextensions beschikbaar op de markt, maar de meest voorkomende zijn clip-in, tape-in, micro-ring en weave extensions. Clip-in extensions zijn waarschijnlijk de meest populaire optie, omdat ze gemakkelijk te gebruiken zijn en geen professionele installatie vereisen. Tape-in extensions worden echter steeds populairder vanwege hun natuurlijke uitstraling en lage onderhoudsvereisten.

Microring extensions

Microring extensions worden geplaatst door kleine metalen ringetjes om je natuurlijke haar te bevestigen, terwijl weave extensions worden genaaid aan een vlecht die aan je natuurlijke haar is vastgemaakt. Elk type hairextension heeft zijn eigen voor- en nadelen, dus het is belangrijk om te weten welk type het beste bij jouw haartype en levensstijl past.

Haartype en kleur

Voordat je hairextensions koopt, is het ook belangrijk om te weten welk haartype je hebt en welke kleur het beste bij je past. Hairextensions zijn verkrijgbaar in verschillende haartypes, waaronder synthetisch, menselijk en remy haar. Synthetische extensions zijn meestal goedkoper, maar kunnen er minder natuurlijk uitzien en voelen dan menselijk haar of remy haar. Remy haar is van de hoogste kwaliteit en wordt beschouwd als de beste keuze voor hairextensions.

Natuurlijk

Wat betreft kleur, is het belangrijk om een kleur te kiezen die zo dicht mogelijk bij je eigen haarkleur ligt. Dit zorgt ervoor dat de hairextensions er zo natuurlijk mogelijk uitzien en naadloos mengen met je eigen haar.

Onderhoud

Net als bij je eigen haar, vereisen hairextensions ook onderhoud. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor het wassen, drogen en stylen van je hairextensions om ervoor te zorgen dat ze er op hun best uitzien en lang meegaan. Ook het gebruik van de juiste haarproducten kan een groot verschil maken in de levensduur van je hairextensions.

Geplaatst door: / mei 8, 2023
Categorie:
Tips