Ideetjes voor jouw dinnerdate

Wil je een romantische avond voor jou en je lief, maar heb je geen idee wat je moet eten? Wij helpen je! Er zijn talloze ideeën om uit te voeren bij je dinnerdate, zoals pizza, sushi of tapas. Je kunt thuis iets maken, bestellen of jezelf in de watten laten leggen in een restaurant. Wij zetten een paar opties voor je op een rijtje.

Pizza maken

Pizza is altijd een goed idee! Je kunt het zelf maken, zodat je alle ingrediënten zelf kunt bepalen. Zo kun je het volledig jouw stijl maken en zo (on)gezond als je zelf wilt. Heb je geen zin in de moeite van zelf pizza maken? Je kunt ook pizza bestellen bij Woodstone. Wanneer je pizza bestelt, hoef je zelf minder moeite te doen. Heb je geen zin in de afwas en de moeite? Dan kun je ook romantisch uiteten bij een Italiaans restaurant, zoals Woodstone.

Sushi

Het is heel leuk om zelf te maken, als je het niet erg vindt om een beetje te stuntelen: sushi. Je zult het zelf waarschijnlijk niet zo perfect kunnen maken als in een sushi-restaurant, maar hier zijn gelukkig genoeg hulpmiddelen voor. Wanneer je zelf de sushi maakt, kun je nieuwe combinaties uitproberen en alleen eten wat je echt lekker vindt. Geen fan van rauwe vis? Dan gebruik je het niet! Samen sushi maken is ontzettend leuk, dus zeker een aanrader!

Uiteten bij ‘t Zusje

Wil je een hele avond genieten van eten, zonder zelf in de keuken te staan? Ga dan naar ‘t Zusje. Dit zit op veel locaties door heel Nederland en ze staan bekend om avondvullend, bourgondisch genieten. Bij ‘t Zusje heb je verschillende rondes met kleine hoeveelheden eten, vergelijkbaar met tapas. Zo voorkom je dat je veel te veel eet, maar ga je ook zeker niet met honger naar huis.

Tapas maken

Wel fan van de kleine porties en verschillende gerechtjes, maar wil je dit thuis doen? Maak dan je eigen tapas! Je kunt dit zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Je kunt kant-en-klare hapjes halen bij de supermarkt, zelf alles klaarmaken of een combinatie hiervan. Combineer dit met een lekkere Spaanse wijn en Spaanstalige muziek, en je hebt een hele Spaanse thema-avond. Muy bien!

Geplaatst door: / oktober 19, 2022
Categorie:
Tips