Wat kun je doen met je nieuwe campervan?

Heb jij tijdens de corona pandemie een oude werkbus omgebouwd tot camper? Dan ligt de wereld echt aan je voeten. Je kunt namelijk gaan staan en gaan waar je wilt. Maar nu de pandemie hoogstwaarschijnlijk voorbij is, waar ga jij als eerste heen? Hoe combineer je reizen met je studie? Op die vraag geven wij in deze blog antwoord.

Studeren in een campervan

Een van de mogelijkheden die je hebt is het gaan studeren in Engeland. Bijna iedereen is op de hoogte dat Engels een echte wereldtaal is, het wordt in Nederland al op de basisschool gegeven. Wil jij meer informatie over deze of een andere (studie) reis? Kijk dan op de website van ASSE! Het is dus heel goed voor je persoonlijke ontwikkeling om een of meerdere jaren in Engeland te studeren. Mocht je niet beschikken over je eigen huis op wielen? Dan is het natuurlijk mogelijk om een kamer te huren op een echte Engels campus. Zo ben je dichtbij de universiteit en hoef je geen feestje te missen.

Reizen door Europa

Een grote meerderheid van de reizigers verlangen naar bestemmingen zo ver mogelijk van huis. Maar een hoop mensen vergeten de charmes van ons eigen Europa. Het makkelijke van een reis binnen Europa is het overgaan van grenzen. Je kunt binnen de Europese Unie vrij reizen en hebt alleen je paspoort nodig. Het aanvragen van visa is vaak niet nodig en je kunt met je eigen bankpas in 99% van de gevallen uit de voeten. 

Een lange reis langs de kust

Mocht jij nog aan het studeren zijn, dan kan dat sinds de corona pandemie waarschijnlijk nu ook grotendeels online. Maak gebruik van deze mogelijkheid en geniet van de Europese kust met je nieuwe campervan. Reis langs de Spaanse en Franse kust en werk met de meest prachtige achtergronden. Vergeet je vishengel niet! Het is mogelijk om hier de meest heerlijke maaltijden zelf, vers te vangen. Wij raden je aan om enkele YouTube videos te kijken over koken in campervans. Reizigers zetten de slimste tips voor jouw op een rijtje!

Geplaatst door: / oktober 19, 2022
Categorie:
Tips