Wat voor soorten wrap zijn er?

Er zijn verschillende soorten wraps beschikbaar voor auto’s, variĆ«rend van matte kleuren tot glanzende metallic wraps en alles daartussenin. Zou jij jouw BMW laten wrappen? Dan volgt hieronder een overzicht van enkele van de meest populaire soorten wraps.

Glanzende wrap

Een glanzende wrap is een populaire optie voor mensen die een meer opvallende uitstraling voor hun auto willen. Glanzende wraps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ideaal voor auto’s die opvallen op de weg. Ze kunnen worden aangebracht op het gehele oppervlak van de auto of op specifieke delen.

Carbon wrap

Een carbon wrap is een populaire optie voor mensen die een sportieve uitstraling voor hun auto willen. Carbon wraps hebben een textuur die lijkt op koolstofvezel en kunnen worden aangebracht op het gehele oppervlak van de auto of op specifieke delen, zoals de motorkap, de spoiler of de deur handgrepen.

Pearl wrap

Een pearl wrap is een unieke optie voor mensen die een parelachtige glans voor hun auto willen. Pearl wraps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hebben een glans die verandert afhankelijk van de hoek waarin het licht op de auto valt. Ze kunnen worden aangebracht op het gehele oppervlak van de auto of op specifieke delen.

Camouflage wrap

Een camouflage wrap is een opvallende optie voor mensen die een unieke uitstraling voor hun auto willen. Camouflage wraps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen en kunnen worden aangebracht op het gehele oppervlak van de auto of op specifieke delen.

Chroom wrap

Een chroom wrap is een opvallende optie voor mensen die hun auto willen laten opvallen op de weg. Chroomwraps zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zilver, goud en rood. Ze zijn ideaal voor het aanbrengen op specifieke delen van de auto, zoals de velgen of de spiegelkapjes.

Geplaatst door: / mei 4, 2023
Categorie:
Tips